Leading People
 

Aktuellt

13/03/2020

Ledarstöd + stöd till coronaforskning

Hur kan vi hjälpa? Ledarstöd + bidrag till Karolinska Institutets forskning för att ta fram ett vaccin mot det nya coronaviruset.

Världshälsoorganisationen, WHO, har förklarat utbrottet av COVID-19 som en internationell folkhälsokris och pandemi. Idag har vi över hundratusen fall i minst 100 länder. Det skapar oro och ovisshet och vi påverkas alla på något sätt, i våra familjer, samhällen och på vårt arbete. Karantän och mer isolerade sätt att arbeta och leva gör att fysiska möten blir mindre frekventa. Samtidigt vittnar våra kunder om att behovet av samtal ökar.
Vi på Leading People vill bidra på alla sätt vi kan i dessa extraordinära tider. I tider av ovisshet är starkt ledarskap extra viktigt och det gäller att fatta rätt beslut och inte låta stress sippra nedåt i organisationen. Stress och oro är smittsamt och en stressad chef eller ledningsgrupp kan utlösa ökad stress och kortsiktiga beslut i sin organisation. Forskning visar att det då kan vara bra med coachande samtal som stöttar i tider av oro för att samla tankekraft, ge långsiktig riktning och välavvägda beslut.
Vårt erbjudande

Vi erbjuder därför ett paket med ledarstöd i form av ett coachingupplägg bestående av fem möten via Zoom (online-möten) till ledare och nyckelpersoner som vill ha stöttning i sitt ledarskap (självledarskap/ledarskap av andra). Samtalen skräddarsys efter situation och behov. Vi vill bidra på flera sätt och det gör vi genom att erbjuda detta coachingupplägg till ett specialpris och samtidigt skänka 10 % av beloppet till forskning*. På så sätt kan vi i tider av oro både bidra till starkt ledarskap såväl som till den samhällskritiska medicinska forskningen. (*Beloppet kommer oavkortat gå till Karolinska Institutets forskning för att ta fram ett vaccin mot det nya coronaviruset, SARS-CoV-2).
Mejla oss på info@leadingpeople.se (lämna ditt namn, mejladress och mobilnummer) så får du veta mer om detta upplägg.

Leading People Europe AB

Box 12162, 102 24 Stockholm, Sweden
Användarvillkor & Integritetspolicy
Mail