Leading People
 

Referenser

Anna Gummeson, Organisation & Ledarutveckling, Praktikertjänst

Om du vill utvecklas vidare...
Anna Gummeson, Organisation & Ledarutveckling, Praktikertjänst

"Jag genomgick en Ledaranalys hos Leading People. Under återkopplingen coachades jag i vilka mina styrkor och utvecklingsområden är. Allt sammanfattades i en gedigen skriftlig rapport, och första gången jag läste rapporten kändes det ganska tufft. Trots att jag kände på mig att jag hade vissa sidor, såväl goda som mindre goda, tog det hårt att se det på pränt. När jag började reflektera, insåg jag vilket fantastiskt verktyg Ledaranalysen är. Det handlar ju om hur jag väljer att förhålla mig till min ledarprofil. Jag kunde se ett mönster genom de val jag gjort i livet och hur det kommit sig att jag blivit uppfattad så som jag blivit i vissa sammanhang. 


Genom analysen fick jag förklaringar till en del av mina val och mina beteenden. Ganska enkelt förklarat så handlar det om mina grundläggande värderingar och vem jag är som person. Mina grundläggande värderingar är bestående, men det som hänt är att jag blivit medveten, och nu förhåller mig till dem på ett annat sätt. Det är en styrka. Även andra beteenden, till exempel mina stressbeteenden, finns kvar. Skillnaden är att jag har bättre koll på dem, vilket gör att jag nu hanterar mig själv på ett annat sätt. Jag har fått ökad förståelse för mina reaktioner i olika situationer. Det gör att jag oftare stannar upp och tar mig tid att tänka till, innan jag agerar. Ledaranalysen och rapporten är fantastiska verktyg om man väljer att ta dem till sig.


Jag kan varmt rekommendera att anlita Leading People om du vill utvecklas vidare och mitt råd till dig som genomgår en analys är att använda den långsiktigt för din egen utveckling."


Anna Gummeson, Organisation & Ledarutveckling, Praktikertjänst

Leading People Europe AB

Box 12162, 102 24 Stockholm, Sweden
Användarvillkor & Integritetspolicy
Mail